Kena tag lagi ..
Photobucket

1. COPY AWARD INI MACAM DAPAT GRAMMY AWARD.
dapat grammy award ye... terima kasih pada kedua orang tua aku , pengarah , penerbit , semua crewz yg terlibat dalam award ni  .....  hehehe .. apapun aku dah copy award kat entry ni...

2. BERITAHU SAPA DAN LINK PEMBERI AWARD INI:-
award nih pemberian kak shiori dari http://shiorila.blogspot.com

3. TAJUK POS KORANG MESTI ADA 5 - FIVE ..KENA JAWAP 10 SOALAN - DAN SETIAP 1 DENGAN 5 JAWAPAN.. :-
tajuk pos cukup 5 rasanya....nak kena jawap 10 soalan...

4. 5 NAME THAT PEOPLE CALL YOU:-

1. ringgo - dikalangan bloggers , seperjuangan and teman maya..hehehe..
2. abang yang - ayang aku je yg panggil ni....
3. abah - anak-anak panggil
4. Pak lang - anak2 menakan belah isteri/utara panggil
5. Pak ngah - anak2 saudara belah aku/selatan panggil..

  5 je kan ... next!!!

5. 5 IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:-

1.
Mei - harilahir ayang
2. Julai - Lesen memandu aku aa
3.
August - ulangtahun perkahwinan
4.
September - behdey anak2 & sendiri , nak raya puasa
5. Oktober - Lesen memandu ayang aku la plak

done... next..

6.5 THING YOU DONE YESTERDAY:-

1. bangun pagi n solat subuh
2.
buka kedai dulu n buat keje
3. sarapan sekali dengan makan tengahari
4. tutup kedai n makan
5. tidur...wakakaka..

done...next..

7. FIVE WAYS TO BE HAPPY...

1. dapat pergi bercuti bersama keluarga
2.
dapat mengembirakan keluarga
3. dapat tolong orang yg memerlukan
4. dapat ber online & ber blogging & blogwalking
5. dapat beli menda yang memang menjadi idaman hati 

done & next

8. 5 FAVOURITES MOVIES:-

1. cerita-cerita animation - bleach , naruto , detective conan etc.
2. cerita-cerita 3D - cam UP, toy's stories
3. cerita-cerita fantasy - alice in wonderland , avatar , irobot , harry porter.. etc.
4. cerita-cerita kungfu dan aksi - jackie chan , tony jaa , eman manan etc.. etc..
5. cerita-cerita seram gak - supernatural , nenek kebayan , saka , puaka niyang rapik .. etc... etc..

banyak lagi tapi sebab suruh senarai 5 je..... & next

9.5 FAVOURATES HOBBIES:-

1. Online ..
2. Travel..
3. makan-makan ....
4. shopping .. & window shopping .. ( hahaha )
5. driving .. as long on wheels ..

betul ke aku camni .. ish ish ...next

10. 5 FAVOURITES PEOPLE:

1. ayang
2. anak2
3. abah dan arwah mak
4. adik beradik
5. kawan2 termasuk lah dialam maya nih..walaupun tak pernah bersua..

& next...

11. 5 FAVOURITE PLACES FOR VACATION:

1. nak pergi mekah... tak kira la buat
haji ataupun umrah ataupun ziarah ke atau apapun aa
2. nak pergi disneyland gak tak kira la kat mana2 pun
3. nak pergi ke tepi2 pantai & pulau2 yang cantik
4. nak pergi ke pergunungan @ kawasan hutan yg aman ..
5. nak balik kampung

& next

12. 5 REASON YOU ANSWER THE SURVEY:-

1. sebab amanah dari seorang kakak dan kawan dari alam maya nih.
2. sebab seronok gak dapat AWARD ....
3. dapat mengeratkan lagi tali persahabatan di alam maya ni
4. rasa terharu gak sebab dapat award nih... ada gak yang ingat
5. bleh bagi AWARD kat kenkawan yang blom penah dapat ..

next... lorrr dah habis dah...

13. 5 PERSON TO TAG...

5. mama syafi - http://mama-syafi.blogspot.com/

sila kan amik AWARD  kenkawan .. jgn malu2 ..
Labels: , edit post
Share This
2 Dah Membebel Lagi
  1. tq abang yang cheq mai ambik dah ni... ;)


  2. Ringgo Membebel:

    ayang amik jgn tak amik ..


Related Posts with Thumbnails


  • IM..


    Terjah kat sini



    Twitterz

    Pelawat Paling Rajin

    Follow me, Follow u

    da Labelz

    Project Alpha



    Berita Online

    Harakahdaily BeritaHarian Metro Kosmo Sinar MySinChew Utusan The Star Jawa Pos Jambi Ekspres Online BangkokPost Philipines Post

    Bank Online


    Photobucket
    Photobucket
    Photobucket
    Photobucket
    Photobucket
    Photobucket
    Photobucket
    Photobucket

    Terbang ke mana ?

    MAS AIRASIA Photobucket

    Bloglog Visitorz

    Join My Community at MyBloglog!

    Xchange Banner

    Copy & Paste 2 ur blog
    AkuRinggo Info Gallery Midori Day's