Jadi bapa pada usia 89 tahun

NAZAROV (kiri) bergambar bersama anak dan isterinya
di sebuah hospital di Moscow baru-baru ini.

Seorang veteran Perang Dunia Kedua di Rusia, Aramais Nazarov menjadi bapa pada usia 89 tahun selepas anak lelakinya, Artem selamat dilahirkan oleh isterinya yang berumur 35 tahun di sebuah hospital di bandar raya ini, lapor sebuah akhbar semalam. Nazarov yang pernah berkhidmat dalam Tentera Merah Rusia memberi jambangan bunga kepada isterinya sebagai ucapan terima kasih kerana melahirkan anak bongsu mereka. Wanita itu 54 tahun lebih muda berbanding Nazarov.
Bayi seberat 3.7 kilogram itu merupakan anak keempatnya. Anak sulung Nazarov ialah seorang pesara lelaki berumur 61 tahun dan dia turut mempunyai anak berusia 50 tahun dan 12 tahun. "Apakah rahsia kekuatan diri saya? Apabila anda mempunyai isteri yang jauh lebih muda, anda perlu memenuhi kehendaknya, dan saya mampu memenuhi tuntutan batinnya," kata Nazarov yang berasal dari selatan Rusia. Dia juga telah pun mempunyai cicit. Rekod bapa paling tua di dunia dipegang oleh seorang petani dari India, Nanu Ram Jog yang memperoleh anak ke-21 tiga tahun lalu ketika dia berusia 90 tahun.

Sumber  :  Kosmo!

*** walaupun berumur 89 tahun tapi mampu mempunyai anak lagi .. dengan izinNya dan tubuh badan yang sihat tiada yang mustahil lagi .. ingat jaga kesihatan anda .. badan sihat keluarga bahagia ..
Labels: , edit post
Share This
0 Dah Membebel Lagi
Related Posts with Thumbnails


 • IM..


  Terjah kat sini  Twitterz

  Follow me, Follow u

  da Labelz

  Project Alpha  Berita Online

  Harakahdaily BeritaHarian Metro Kosmo Sinar MySinChew Utusan The Star Jawa Pos Jambi Ekspres Online BangkokPost Philipines Post

  Bank Online


  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

  Terbang ke mana ?

  MAS AIRASIA Photobucket

  Bloglog Visitorz

  Join My Community at MyBloglog!

  Xchange Banner

  Copy & Paste 2 ur blog
  AkuRinggo Info Gallery Midori Day's